Cap 3: Cum s-a intamplat?


Emmett POV

-Cum s-a intamplat asta? – A intrebat Bella cu o expresie foarte confuza.

-Nu suntem siguri – A spus Rose…pardon, Edward, dar e atat de ciudat sa o vad pe iubita mea stand acolo, sa aud vocea ei si in plus sa cred ca este Edward, intr-adevar este foarte ciudat. Tot ce se intampla este ciudat! Si ne referim la faptul ca suntem intr-o casa plina de vampiri freaks! Eu aud tot ce gandesc ceilalti, acest lucru ma face sa zambesc, este de parca as avea o jucarie noua. Este singurul lucru bun pe care il vad in asta.

“Cum este posibil?” se gandea Edward incruntand fruntea lui Rose.

“Trebuia sa vina ea? La ce ne va ajuta? Ăăă?! a gandit adevarata Rose

-Cred ca ea este singura care se distreaza de aceasta situatiesi eu de asemenea. Am gandit pentru mine.

-Emmett nu imi mai citi gandurile! – Din nou, stiam ca era Rose pentru ca doar ea striga in acest mod, dar sa il am in fata mea pe Jasper strigand nu este o imagine placuta. Acest lucru este un dezastru pentru ca asa cum eu pot sa citesc mintile, ea poate afecta sentimentele si emotiile noastre.

-Controleaza-te, Rose! Ne innebunesti! – A spus adevaratul Jasper care s-a retras intr-un colt din cauza acelei senzatii din corpuletul lui Alice. Saracul Jazz, pare foarte afectat de toate aceste lucruri.

– Cum adica nu stiti? – A spus Bella ignorand tot ce am spus inainte – Un moment…el..- a spus aratand spre mine – are abilitatea ta de a…. ? – Rose, vreau sa spun, Edward a incuviintat avand o expresie de durere profunda pe chipul sau. – Nimeni nu reuseste sa isi aminteasca ce s-a intamplat mai exact?

-Iti povestesc eu, draga mea, Bella..- Am spus zambindu-i Bellei, ea s-a rosit si s-a uitat la mine cu un amestec de surpriza si uimire. Am incercat sa nu ma prapadesc de ras si sa evit acel comentariu mental putin subtil din partea lui Edward.

Asta va fi amuzant….foooaaaaaaaarte amuzant.

-Eu stateam pe canapea si ma uitam la meciul dintre Real si Barcelona – am inceput sa povestec in timp ce ii zambeam seducator interlocutoarei mele

______________________FLASH BACK_____________________

-Da, domnilor! – A spus comentatorul – Suntem spre finalul meciului si se pare ca.….- am simtit ca cineva s-a asezat langa mine.

La dracu! Am pierdut pariul!” Am auzit comentariul lui Jasper

-Asa e! – Am spus animat – La urmatoarea vanatoare trebuie sa vanezi oi.

“Eh? Partida de fotbal nu s-a terminat. Nu stiam ca si el a pariat cu Emmett. “ A spus Alice. Am ridicat o spranceana. Alice niciodata nu vorbea la persoana a treia cu ceilalti, dar am trecut peste asta pentru ca mi s-a parut amuzant.

Am crezut ca Alice si Jasper au venit sa se uite la meci cu mine, dar cand m-am intors nu era decat Alice.

-Si Jasper? Tocmai a spus ca a pierdut pariul.

-Cine crezi ca se afla in fata ta, ah? – A spus Alice cu vocea sa acuta, care din orice motiv mai mult sau mai putin ciudat intr-un mod se simte foarte masculina.

– Alice.Cumva nu e evident?

___________________________________________________________________________
Extra:
___________________________________________________________________________

Edward POV

-Nu suntem siguri. – am spus eu pentru a raspunde la intrebarea Bellei,pentru a-i spune cum ni s-au intamplat toate aceste lucruri…adevarul e ca niciunul dintre noi nu are nici cea mai mica idee.

-Cred ca ea va fi singura care se va bucura de situatie. – A spus Emmett, sigur raspunde la gandul cuiva.

-Emmett nu imi mai citi gandurile! – cu siguranta a fost a lu’ Rose, care cu siguranta gandea impotriva iubitei mele. Intr-adevar Bella nu trebuia sa inteleaga nimic din toate astea, vedeam cum pe chipul ei se reflecta o confuzie produnda fara sa stie la cine sa se uite sau ce sa spuna, dar observatia mea a fost oprita cand un val plin de ura mi-a cuprins corpul.

Controleaza-te, Rose! Ne innebunesti! – A spus Jasper/Alice care era retrasa intr-un colt, dupa parerea mea el pare a fi cel mai efectat de toate aceste lucruri.

– Cum adica nu stiti? – a spus Bella observand tot ce am spus inainte – Un moment, el…- a spus uitandu-se la Emmett, si mai surprinsa. – are abilitatea ta de a… – am incuviintat desi asta pare mai dificil decat pare. – Nimeni nu reuseste sa isi aminteasca ce s-a intamplat mai exact?

-Iti povestesc eu, draga mea, Bella..- A spus Emmett zambindu-i Bellei….exact asa cum ii zambeam eu doar exclusiv ei! Ce se intampla cu Emmett?

– Emmett! Esti tu fratele meu iubit, dar nu voi oscila nici macar doua minute intre a te lovi sau nu in propriul meu fund sa daca indraznesti sa faci chiar si cea mai mica aluzie Bellei si nu glumesc cand spun ca ma voi lovi pe mine insumi si nu numai ! – Ei bine, poate ca comentariul a fost rostit la un ton prea inalt, dar trebuia sa ii clarific care sunt perimetrii lui…dar din cauza modului in care mi-a zambit dupa ce a ascultat ce am spus cea mai mare teama a mea a inceput sa prinda radacini.

30 răspunsuri to “Cap 3: Cum s-a intamplat?”

  1. =))=))=))
    Ce tare=))
    Abia astept urmatorul capitol…
    Te pup:*

  2. Deea Says:

    :))…rad pana imi dau lacrimile :))…foarte frumos!:x:x..pupici:*:*

  3. o doamne prea amuzant:))

  4. irinaa Says:

    :)))) too funny , am rassss.. as vrea sa stiu cum s-a intamplat:)) doamne ce ciudat ar fii ..in fine ast cu nerabfare urmatorul capitol…in curand ,
    Super DD te descurci excelent cu traducerea .. Poup

  5. …hmm de ce sunt asa de scurte…?:|….hmm pacat le vroiam mai lungi…dar oricum e super tare…:X:D

    • Gandeste-te si la partea buna a acestui lucru…nu trebuie sa asteptati atat de mult dupa un capitol :)…Mai incolo capitolele vor fi mai lungi 🙂

  6. =))))))))…..m-am stricat de ras….s-a umflat pasatu in mine …=))))):))))

  7. alina Says:

    foarte amuzant capitolul acesta=))..il iubesc
    dede este chiar o traductoare buna

  8. marymarina92 Says:

    pacat ca sunt asa scurte capitolele:( …in fine8-| …. povestea e geniala … :))):)))))

    • Pai daca ar fi mai lungi ati astepta mai mult dupa un capitol…asa vin cam la un interval de o ora-doua :D…si nu la unul de o zi, doua, trei 🙂

      Mai incolo vor fi ceva mai lungi 🙂

  9. wow…… dede ca de obicei ai ales un fic incredibil……….. amuzant : )) super ideea : )) traduci grozav shy categori de abia ajtept continuarea 😀

    • Ma bucur enorm de mult ca va place acest fanfic….si ma bucur ca am facut o alegere buna pentru voi…

      de la ceva mai dramatic la ceva comic…asta am si vrut :)….Mi-am propus ca la urmatorul fanfic pe care sa il traduc sa radem mai mult decat sa fim triste si sa plangem :D…am vrut ceva mai diferit de „Un Amor Imposibil”, eu cred ca e foarte diferit….si nu exista comparatie intre ele…pentru mine amandoua sunt la fel de bune…”Un Amor Imposible” e foarte dramatic, iar „Bienvenido a mi cuerpo” e foarte amuzant…de la o extrema la cealalta (sa spun asa :D) ;))….defapt aceste doua fanficuri sunt mai mult in antiteza daca ne referim la felul in care sunt scrise…dar amandoua sunt la fel de bune, cel putin eu una nu pot sa aleg intre cele doua…sa spun U.A.I. sau B.A.M.C. e cel mai bun pentru ca pentru mine amandoua sunt la fel de bune 😀

      p.s: capitole urmatoare apar astazi, mai tarziu voi posta si un extra la acest capitol 🙂

      Pupici :*:*:*

  10. Roxx Says:

    foarte tare:)))…putin cam confuz :))

  11. roserubis Says:

    cred ca Jazz ..hmm pardon Rosalie emite un camp de sentimente..ce ma fac sa fiu foarte confuza…le-am citit de 2 ori sa inteleg cine in corpul cui e :))!
    foarte comic ff :))…bravo! foarte buna alegere :)! mult succes in continuare :P!

  12. superb:x
    abia astept cap urmator:x
    >:d<

  13. alicebeautifulvampire Says:

    cum ti-am spus pe mess….deci ii tare si sper ca EMmett n-o sa faca prostii chair daca ar fi super tare s-o vedem pe Rose defapt pe Edward enervandu-se 🙂 🙂 🙂 =))

  14. ei bine eu sunt total ametita!Nu prea inteleg mare lucru…dar mi se pare un subiect interesant:D:D:D:D:D

  15. misto:x…:))

  16. superb..sper sa-mi dispara confuzia cu fiecare fic..xoxo

  17. Simonik Says:

    emmett e in stare sa faca aluzi la bella doar pt a il enerva pe edward?..wow…deci pana la sfarsit o sa am cv dureri d kp k sa pot intelege tot cu schimbarile produse…oricum e super cap:D

  18. zapacitad3min3 Says:

    am inteles care in care corp e
    amuzant totusi

  19. vai sa stii ca esti geniala …ce idee tare ai putut sa ai frate ….doamne ca numai pot de ras…prea tare

    • Nalu este responsabila pentru tot, ea este cea care scrie/a scris acest fanfic :)… eu doar il/l-am tradus 🙂 (vb la prezent si la trecut in acelasi timp pentru ca fanficul nu este finalizat si nu stiu daca autoarea va mai scrie)

Lasă un comentariu