Cap 8: Bella, Carlisle si Esme

Amintiti-va sufletul cui in corpul cui este 🙂 : Edward/Rose, Rose/Jasper, Jasper/Alice, Alice/Emmett, Emmett/Edward…
___________________________________________________________________________

Edward POV

Emmett mi-a redat telefonul. Am marcat repede numarul Bellei, aceasta a raspuns dupa ce telefonul a sunat de doua ori.

Alo? – a raspuns ea de la celalalt capat al firului. Eram nervos, cum ii voi explica?

– Bella? Iarta-ma dar trebuie sa vii acasa la mine…nu pot sa vin dupa tine – i-am spus repede incercand sa fac sa sune normal, dar cum ma aud eu la celalalalt capat al firului pentru ea?

-Scuza-ma, Rosalie? – agh…Bella este inteligenta si este sigura ca vorbeste cu Rosalie.

-Nu! Bella sunt…mai bine iti explic cand vei veni. Te rog, vino! – Ea nu a spus nimic pentru un moment probabil nu stia ce sa creada.

-Nu mai incrunta fruntea mea! a strigat Rosalie. M-am uitat la ea suparat, apoi am continuat discutia de la telefon.

-Te astept! – i-am spus inainte de a inchide. – Vrei sa taci? Nu vezi ca incerc sa ii vorbesc ….

-Ce ma intereseaza pe mine ! Acesta e corpul meu si il vei respecta !

-Taceti o data! – a exclamat Jasper cu vocea de clopotel a lu’ Alice. – Vrei sa il suni o data pe Carlisle?

– Jazz … – l-a chemat Alice care se afla in marele corp a lui Emmett – linisteste-te…- I-a soptit ceva, apoi au inceput sa vorbeasca intre ei.

-Suna o data, vrei? – Mi-a spus Rosalie.

Bine, am deschis telefonul si am marcat numarul lui Carlisle.

Esme si Carlisle au plecat de cateva zile intr-o calatorie in Europa pentru cateva saptamani. Exact cand se petrece toata aceasta nebunie. Sunt intr-o parte din Olanda sau Suedia, nu am nici cea mai mica idee, stiu doar ca are loc un summit de doctori in Europa si ca s-au folosit de aceasta scuza pentru a pleca intr-o vacanta pentru cateva saptamani.

Telefonul a sunat…sunat…sunat….nimic. Am sunat din nou. “Tii, tii, tii, tii…in acest moment numarul cu care incercati sa comunicati este….” am inchis.

-Carlisle raspunde mereu. – Mi-a spus Emmett, incruntand chipul meu.

-Nu si de data asta. – I-am raspuns.

– Ce? – a intrebat Jasper. – Nu raspunde? – Am dat din cap in semn ca nu. – Rosalie, trimite-mi valuri de liniste inainte de a omori intr-o forma foarte dureroasa ….telefonul!

-Drept cine ma crezi? Terapeuta ta personala? – Rosalie a coborat tonul cand a vazut ochii disperati a lui Jasper, aproape nebun.

De aceasta data Rose si-a calmat chipul, l-a indulcit si a inchis ochii, dintr-o data, s-a simtit acel val de liniste….o suma de liniste….prea multa liniste…

Ce nu dadeam ca sa fim asa? Nu eram pe moarte, nu era nicio tortura chinezeasca, nici nimic care sa semene cu asta, pur si simplu era o proba pentru frati pentru a sti sa ne iubim mai mult…

Un moment!
-E prea mult! – a exclamat Alice. – Nu abuza !

-Ia te uita, ce exigenti sunteti! Prima data ati spus sa ma calmez, apoi sa va calmez pe voi ! – Valul de liniste a fost inlocuit de unul cu foarte multa agresivitate.

Emmett POV

Este sotia mea, stiu si a trebuit sa imi repet de o suta de ori pentru ca aproape ma ametea cu aceste valuri ale ei, acum il apreciez pe Jasper la un nou nivel, el intr-adevar ne mentinea la limita emotiilor foarte puternice.

Si intr-adevar, saracul de el, dupa ce a reusit sa afiseze pe chipul sau un zambet de liniste cand Rose a reusit sa ne trimita un val calm (cum imi place sa il numesc), a afisat din nou fiecare expresie de suferinta pe mini-chipul lui Alice cand a simtit agresivitatea. S-a intors de unde a plecat, unde a fost initial, s-a asezat intr-un colt al camerei.

In momentul in care urma sa apropii corpul meu, adica a lu’ Edward, de sotia mea au sunat la usa, iar Edward cu chipul sau normal de ingrijorare si de o profunda suferinta a iesit pentru a deschide usa.

M-am abtinut sa nu rad. Asta devine din ce in ce mai bine, vine Bella, care crede ca deja a vazut tot….saraca va trece prin cea mai mare proba din viata sa.

-….Mmm…Buna! – a salutat Bella cand Edward i-a deschis usa si a imbratisat-o imediat. Daca Eddie ar vedea doar expresia pe care o avea chipul iubitei sale…era o combinatie intre surprindere si….

-Ugh… – A spus Rosalie, care se afla in corpul lui Jasper, cu un chip care exprima o scarba profunda. In fondul inimii o durea sa-si vada corpul imbratisand obiectul dispretului ei.

-Poti sa incetezi sa te mai plangi ? Este iubita mea ! – A exclamat Edward iritat cu tonul sotiei mele care il avea cand era enervata. Sa vad chipul Bellei a fost si mai amuzant. Celalalt eu, adica Alice, m-a lovit cu mana peste cap cand am fost pe punctul de a rade cu voce tare. Wow, intr-adevar, lovesc puternic.

– Dar e corpul meu ! – A spus Rosalie.

Sa intre, sper ca nu a auzit nimeni…- a spus paranoicul de Jasper caruia ii era teama ca cineva sa il vada in acea situatie atat de….deplorabila? I-ar rani si mai mult orgoliul lui din Sud.

Bella a intrat in casa, dupa expresia pe care o are as spune ca ii este frica.

__________________SFARSIT DE FLASH BACK_________________

-Si asta s-a intamplat, celelalte lucruri le-ai vazut deja cu ochii tai.

Cand Bella s-a uitat la mine cu ochii ei mari si caprui am observat ca auzeam plangerile tuturor din camera, mai putin pe a ei.

-Asculta! – am exclamat suparat – Asta nu e corect, nu te pot auzi!

Ditr-o data pe buzele lui Edward, care se afla in corpul lui Rosalie, a aparut un zambet. Tipul este usurat pentru ca nu pot sa citesc mintea Bellei, intr-adevar i-a fost teama ca eu as putea sa fac ceva din ce el nu poate sa faca. Dar Bella s-a inrosit brusc, iar eu am zambit, acum ca sunt in corpul lui Edward ea se inroseste mult mai usor. Asta inseamna ca ea are o susceptibilitate mai mare la fratele meu…..ei bine, din pacate pentru ea si din fericire pentru mine.

Bella POV

Dupa ce am ascultat aceasta lunga istorie nu am putut decat sa ma uit la Edward profund surprinsa. Ce imi spuneau? Caci din cauza unui motiv ciudat adevaratul Edward se afla in corpul persoanei care ma uraste cel mai mult, Rosalie, iar persoana care credeam ca este Edward in realitate este Emmett? Visez? Am innebunit?

Am simtit cum o mana rece mi-a inconjurat talia, iar in clipa in care m-am intors sa vad chipul de vis a lui Edward m-am intalnit cu ochii aurii, dar ai lui Rose, care imi zambea cu caldura.

-Edward? – am spus revenind la Rosalie. – Imi pa-pare rau…doar ca….- Cum ii voi explica ca asta este traumatizant in atatea nivele diferite?

-De ce nu reincerci sa vorbesti cu Carlisle? Trebuie sa raspunda. – A intervenit Emmett cu vocea lui ridicata cu cateva octave, daca nu ma insel este Alice, eu doar i-am multumit profund pentru ca asta nu este nici foarte dureros, nici usor de digerat. Rosalie imbratisandu-ma? Nici in cele mai nebune vise ale mele.

-Binenteles. – A raspuns Edward melancolic. I-am ranit sentimentele ?

Rosalie, pardon Edward, a marcat numarul….il memorase.

Iubitul meu se afla in corpul lui Rosalie, iar Rosalie in corpul lui Jasper ? Da, de aceea se simt aceste vibratii atat de specifice pentru ea, m-am incruntat….Jasper este in corpul lui Alice, acesta sta pe canapea observand-o pe Rosalie cu tristete in ochi…Alice in corpul lui Emmett….modul sau de a se misca este atat de diferit, atat de gratios si feminin incat am incercat sa nu zambesc, iar Emmett in corpul lui Edward si citeste minti…ia te uita, ca nu si pe a mea…asta este o consolare.

-Alo? – Dintr-o data toti asteptam, dar chipul lui Edward/Rosalie s-a descompus. – Carlisle, sunt Edward….este o poveste mai lunga, te rog, suna-ma cand asculti acest mesaj, e urgent…

-FOARTE URGENT! – a strigat Jasper/Alice aparand dintr-o data in fata telefonului. Edward a inchis.

-Iar acum? – A intrebat Rosalie/Jasper tinand mainile pe talia sa.

16 răspunsuri to “Cap 8: Bella, Carlisle si Esme”

  1. Wow!…in primul rand sunt onorata ca sunt prima care da comment…un al doilea rand…este interesant acest ff..capitolul este superb!….mi-a placut…love it!…succes in continuare..te pup!

  2. pff… cat de tare..:)):))
    felicitari Dede pentru traducere:D:*

  3. marina Says:

    sunt prima\:D / :X:P … incredibil :)))) … saraca bella o sa aiba dureri de cap :))) … emmett este asa amuzant , de asemenea si povestea este prea amuzanta
    :)))) … nu ma pot aptine sa nu rad:))) :)))))))

  4. E sooper tare. Asta ar fi cel mai premiat film de la hollywood. Sunt sigura de asta. Si sa o vad pe Bella sarutandu-se cu Rosalie, pe Edward cu Jasper si pe Alice cu Emmett…as rade 20 de ani. Akuma sa vedem cum se schimba la loc? Sau o sa si-o traga Jasper(Rosalie) cu Edward(Emmett).

  5. e asa super, nu te lasa pana nu il traduci pe tot.Cand apare urmatorul capitol?

  6. nikol Says:

    deci f tare..am ras cu pofta…e ff comik….totul..

  7. Deea Says:

    :))…genial 🙂
    bravo Dede!!:*:*:* 😉

  8. in sf acasa………. in sf vacanta yey…… asha 😀 mda, jtiu…… am innebunit 😀 deci e mega amuzant, mega tare, mega grozav shy deja o iau razna oricum dede…….. il ador ador ador traduci grozav :X

  9. zapacitad3min3 Says:

    calumea :X:X:XX::X:X:X:X:X

Lasă un comentariu