Cap12: Lumea surprinsa de la liceu

Amintiti-va sufletul cui in corpul cui este 🙂 : Edward/Rose, Rose/Jasper, Jasper/Alice, Alice/Emmett, Emmett/Edward…
___________________________________________________________________________

Jessica POV

O alta zi in viata mea nu foarte patetica. Da, alta zi ploioasa, wow, ce surpriza: in Forks niciodata nu iasa soarele. Cand s-a sunat eu, Angela, Ben, Eric, Lauren si Mike am mers spre interiorul cladirii. Angela vorbea cu iubitul ei, Eric incerca sa o inteleaga pe Lauren, iar eu incercam sa unesc doua fraze inteligente pentru a-l impresiona pe Mike.

Mike m-a condus pana la clasa mea (care, de asemenea, este si a sa, dar eu am vrut sa evit asta si sa ma gandesc ca a fost un gest cavaleresc din partea sa), ne aflam in fata usii in timp ce profesorul ajungea.

Eu vorbeam si vorbeam, dar Mike parea mai interesat de a vedea ce se intampla in spatele meu, parea nelinistit, de parca astepta ceva. Atunci mi-am amintit si am observat caci Culleni si obiectul dispretului meu, pardon, Bella, nu erau, nu au ajuns. Nu era o zi cu soare, nu trebuiau sa lipseasca, cu atat mai putin Bella.

Si, dintr-o data, expresia de pe chipul lui s-a schimbat, as putea spune ca aproape s-a luminat, si a zambit cu acel zambet prostesc pe care il urasc atat de mult si pe care il doresc (daca mi-ar zambi mie asa).

Perfect, era intrarea triumfala a Cullenilor. M-am intors, ei bine, daca el ii vedea, nu aveam cu cine sa vorbesc decat cu cineva mai rau decat un perete, pentru ca chiar si peretele m-ar asculta.

Usile s-au deschis dintr-o lovitura, iar cele sase figuri au aparut cu parul lor care fluturau in compania aerului. Dar imediat am observat cu perfectul meu instinct feminin ca ceva nu este in regula.

Veneau in perechi ca intotdeauna. Minunatul Edward avea o coafura noua, pe care a observat-o toate fetele, si era foarte zambaret, de fapt ma indoiesc daca l-am vazut inainte zambind in acest mod si sa salute…Un moment!…I-a facut cu ochiul acelei fete din al treilea an? Ce? Acelei idioate egoieste care nu stie nici sa se spele…a trebuit sa ma controlez si sa imi amintesc ca mie nu imi mai place Edward Cullen, ei bine, nu asa de mult incat sa o tarasc prin tot liceul pe acea odioasa-norocoasa fata.

Langa el venea a mea ex-nebuna-prietena-sinucigasa-masochista, mai inrosita decat e normal, tinandu-se de mana cu Edward, dar parea reticenta in a face asta, chiar isi dorea sa se separe de el si se pare ca nu prea o intereseaza ca iubitul ei cocheteaza cu toate fetele.

Ea i-a spus ceva, dar el doar a zambit, s-a apropiat si i-a dat un mic sarut pe buze. Am ramas acolo fara sa ma misc, ei nu s-au sarutat niciodata in public…NICIODATA, iar cand spun niciodata chiar spun niciodata – NICIODATAAAA!! Am simtit cum imi doream sa o strig pe Bella in aceste momente, dar m-am recompus cand am observat ca ea se indeparta si parea ca il respinge, nu parea suparata, dar l-a respins. – res-pins!!

Se pare ca si Mike a observat.

Am observat imediat cum Rosalie, care arata incredibil si scarbos de orbitoare (si cu o intrare care a fost un oftat pentru partea masculina) aproape ca s-a napustit pe Edward si i-a spus ceva ce nu am reusit sa aud, iar langa ea se afla extraordinarul barbat, Emmett, care zambea pentru sine, nimic ciudat la el.

Si pentru a incheia formatia veneau Alice si Jasper. Chipul lui Jasper mereu exprima suferinta, dar acum exprima furie produnda. Ok, e oficial: acest baiat ma sperie, chiar mai mult decat marele Emmett, care face pasi mari si care isi inclesteaza pumnii. Langa Jasper venea Alice dar nu mergea si nici nu dansa ca de obicei, mai bine zis pare foarte putin sociabila, parca sufera.

Perfect, pentru ca prima ora pe care o au in aceasta dimineata Bella si Edward este engleza, acestia s-au indreptat spre clasa, ceilalti faceau acelasi lucru, dar Rosalie se intorcea constant si se uita foarte urat la Edward, care doar zambea si isi lua la revedere.

Edward se poarta foarte ciudat, deloc specific lui, dar nu ma interesa.

-Buna, Bella! – a salutat-o Mike cand Bella si Edward au ajuns langa noi.

Bella si-a incrucisat bratele si s-a incruntat.

-Buna, Mike! – A spus fara sa observe prezenta mea, aceasta tarfa…

-Buna, Mike! Jessica! – M-a salutat si mi-a facut cu ochiul. – Esti foarte frumoasa azi.

In numele tuturor firmelor de haine din lume!!! Genunchii au inceput sa imi tremure si pentru cateva minute nu am putut sa gandesc clar…aveam un zambet idiot pe buze.

-Domnisoara Stanley, sunteti amabila sa va asezati? – M-a intrebat profesorul care intrase deja si eu nu mi-am dat seama.

Cumva in paradisul Bellei si a lui Edward exista probleme? Nu ma intereseaza, simplul fapt ca mi-a facut cu ochiul semnifica ceva…imi dadea o sansa.

Mike Newton ar putea sa mearga la dracu, iar Bella l-ar putea insoti. Am zambit, aceasta zi va fi perfecta.

Bella POV

Emmett s-a oprit din cantat si impreuna cu el si masina, abia am supravietuit acestei calatorii, iar in momentul in care am coborat mi-am dorit sa strig lumii: Ce dracu s-a intamplat? Ce am facut pentru a merita asta? Intr-adevar, Edward imi place si il iubesc mult, dar asta ma innebuneste.

-Atat de rau a fost? – M-a intrebat vocea lui Rosalie, m-am intors si am zambit, nu am putut sa evit sa nu ma inrosesc. – Spune-mi si il lovesc pe Emmett.

-Tolerabil…

-Cel putin pentru tine….mi-e frica sa te las singura cu Emmett.

-Nu este atat de rau. – Am incercat sa il linistesc pe Edward/Rosalie – Doar a cantat.

-Idiotule! – A strigat Rosalie/Jasper lovindu-l pe Edward/Emmett in timp ce se certau.

-Ce am facut? Nu e vina mea ca tu nu stii sa conduci o motocicleta. – Emmett/Edward s-a intors pentru a vedea cum Alice/Emmett vorbea cu Jasper/Alice

Jasper POV

-Iubire…- Mi-am ridicat privirea pentru a ma intalnii cu ochii aurii a lui Emmett.

-Alice…- Am soptit Prefer sa nu ma numesti asa cand esti in corpul lui Emmett. – Instantaneu s-a plans si s-a intors. – Iubire…- Am spus impotriva vointei mele.

-Lasa-ma!….Nu doar Emmett a aruncat poseta mea. – S-a auzit un chicot. – Dar tu acum…

-Alice…imi pare rau! Asta este dificil si pentru tine si pentru mine…-Exact in momentul in care urma sa o imbratisez pentru a o consola au trecut pe langa noi niste elevi.

Cativa elevi POV

John si eu am intarziat la ore, deja s-a sunat, am parcat masina, cand am trecut prin parcare am vazut caci clanul Cullen sta linistit in parcare.

Amandoi am scurtat drumul, asta merita vazut. Rosalie Hale purta o fusta foarte frumoaaaasa….Asta valoreaza pana si un raport. Mereu avea parul ei blond si stralucitor prins intr-o coada si jumatate, ceva racoritor si incredibil de sexy. Aceasta vorbea cu Bella Swan. Ia te uita! Asta nu am vazut niciodata! Parea destul de suparata, dar se uita la Bella cu afectiune. Cumva sunt prietene?

Cu siguranta Bella umbla cu “fratele” sau, dar niciodata nu a aratat vreo simpatie pentru ea, ei bine, Rosalie poarta simpatie doar iubitul ei…care se afla la cativa pasi de ea, el statea cu spatele la o alta fata frumoasa, Alice Cullen, se pare ca aceasta il ruga ceva, exact in momentul in care ne uitam la aceasta scena ea m-a observat cu nimic altceva decat panica pura in ochii sai, acum chipul ei parca exprima frustrare si din gura ei a iesit doar un suspin.

Emmett POV

Toti ne uitam la Jasper/Alice care pare (din nou) ca este pe punctul de a avea o cadere nervoasa. Totul pentru orgoliul sau sudic. Ahhh, saracul Jazz…

-Rose, fa-i o favoare saracului si “sedeaza-l”, daca nu va avea o alta cadere…

-Eu, inca, nu sunt sigura ca pot sa fac asta bine.

-Vom vedea, draga mea! – I-am facut cu ochiul, iar ea a zambit. S-a simtit un val de liniste si pana si Jasper/Alice s-a relaxat. – Multumes, draga mea! Ar fi bine sa intram. – M-am apropiat de Bella si i-am oferit bratul. – Mergem?

-Emmett!- Au strigat Edward/Rose si Rose/ Jasper. Bella a ezitat, iar intr-un final a respins bratul meu.

Am zambit, apoi toti am mers spre cladire. In clipa in care am fost aproape de cladire am luat mana Bellei, iar Edward/Rose a marait.

-Linisteste-te, fratioare ! Este pentru a pastra aparentele, ar trebui ca tu sa fii impreuna cu Alice pentru aparente…- Nimeni nu a raspuns, dar cu tragere de inima Edward si Alice au mers impreuna, iar in spatele lor Jasper si Rose.

Cand am deschis usile liceului toti se aflau inauntru. Exact ca un efect de film vantul a adiat in spatele nostru…Wow…aceasta asteptare pare a fi o mare zi.

Am inceput sa percep fragmente de la toate persoanele din jurul meu.

“Priviti-l…look nou”

“Ce sexy e Edward Cullen!”

”Ridicol…arata de parca o vaca i-a lins capul!”

“O fi adevarat ca face reclame la sampoane in Japonia?”

“…Eu sunt gumaata ta, ursulet gumat, guma ta, guma…”

Pentru un moment am fost uluit, dar trebuie sa le multumesc fanelor mele pentru laudele lor constanta, ei bine, fanele lui Edward…si m-am intrebat: Ce s-ar intampla daca Bella ar afla ca o jumatate din fetele de la liceu suspina dupa iubitul ei? Pentru ca cealalta jumatate suspina dupa mine, iar baietii ii lasam lui Jasper…

Bella isi rasucea degetele in mana mea, iar eu nu am putut sa evit sa nu zambesc, simteam cum inroseste. Cand a observat ca ii zambeam unei fete din primul an, care aproape ca a lesinat cand i-am facut cu ochiul, s-a apropiat de urechea mea si a spus:

-Emmett…incearca sa pari normal, te rog, nu fa asta si mai dificil.

Eu i-am zambit, ea mi-a cerut sa fiu Edward, nu? Ei bine, i-am dat un sarut prietenesc, pe gura, iubitei fratelui meu.

Exclamatia colectiv aproape m-a surzit, dar si mai puternic auzeam in minte injuraturile lui Edward, care se afla in corpul lui Rose si care incerca sa nu sara pe mine.

“Emmett! Ce beeeeeep crezi ca faci sarutand-o pe Bella? Esti un beeeeep si iti repet ca nu imi pasa ca esti in corpul meu, la iesire sunt dispus sa te lovesc beeeeeeep in fundul meu.” – trebuia sa le autocenzurez, faptul ca imi vorbeste asa nu vrea sa spuna ca va trece cu vederea.

Dar a fost o voce care a “distrus” al doilea zambet din partea mea.

“Ai grija Emmett Cullen….ai grija!” Vocea lui Rose suna atat de amenintatoare si sexy…in acest moment Edward/Rosalie m-a lovit, iar eu am ramas uimit si confuz…era Edward, dar se afla in super corpul sotiei mele si adevarul e ca deja imi e dor de ea.

Euforia colectiva a continuat cu un mic semn de afectiune care l-am “schimbat” cu Bella, se pare ca fratele meu nu este foarte expresiv cu iubita sa in public…daca comparam cu expresivitatea in privat.

Daaaa, asta cu cititul mintilor are partea sa buna, intr-o clipa el s-a gandit si si-a amintit de noaptea anterioara pe care a avut-o in camera Bellei in timp ce Charlie dormeau…poate pentru binele lui Eddie si a lui Bells ar trebui sa il vizitez pe ne-socrul meu si sa il advertizez ce se va intampla daca nu sudeaza geamul pentru a-l inchide, dar asta va fi mai tarziu, acum ma voi concentra la ora de engleza, ora la care ne vom apropia.

Rosalie/Jasper era suparata pe mine, iar cand a putut m-a lovit, Edward ma maltrata in continuare, Alice radea mental de comportamentul meu, eu eram gluma sa personala, iar Jasper era prea preocupat de agonia sa pentru a observa ce se intampla.

La usa clasei se aflau Jessica Stanley si Mike Newton

“L-a respins…. fosta mea prietena-nebuna l-a respins pe Edward” – se pare ca Jessica a observat cand Bella m-a separat de ea cu o lovitura.

“L-a respins, femeia visurilor mele frustrate l-a respins pe Edward” – se gandea Mike Newton, iar prin mintea sa trecea o scena foarte vulgara si prosteasca unde el ii daruia Bellei iubirea lui. Scena idioata. Amuzanta dar idioata.

-Buna, Bella! – a salut-o Mike cand eu si Bella am ajuns langa el.

Bella era suparata pe demonstratia de afectiune de pe coridor si cu prima oportunitade a dat drumul mainii mele, si-a incrucisat bratele la piept si s-a incruntat. Imi pare rau pentru ea, va trebui sa stea langa mine si sa ma toloreze pentru restul zilei, pana cand Edward/Rosalie ma va lovi beeeep in fundul meu asa cum m-a amenintat.

-Buna, Mike! – A spus Bella suparata, dar idiotul de Mike a crezut ca aude sperante si aproape auzea coplotele de la biserica.

-Buna, Mike! – L-am salutat pe Mike, care, dintr-o data, s-a uitat la mine uimit si asta ma incanta, sa confund oamenii este noul meu hobby. –Jessica! – I-am facut cu ochiul, iar tipetele mentale au inceput, se pare ca va trebui sa am grija cu ea, prea exuberanta, dar amuzanta…Bella pare acum si mai suparata. Ne-am dus spre locurile noastre, mai bine zis eu o urmam pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee de unde ar trebui sa se aseze Edward.

“In numele tuturor firmelor de haine din lume!!!” – continua sa strige vocea mentala a Jessicai care inca statea in usa, deja toti ne aflam la locurile noastre, iar ea se uita la mine cu un zambet prostesc, chiar si profesorul a intrat, iar ea tot acolo era, se pare ca a reactionat in clipa in care profesorul i-a indicat sa intre. A mers spre locul ei uitandu-se incontinuu la mine si a inceput sa planuiasca ceva, dar nu am reusit sa inteleg, doar captam cuvinte ca “Bella va muri”, “eu”, ”Edward”, ”impreuna” dintre toare vocile din clasa, dar nu am inteles.

-Bine. Scoateti stilourile voastre. Examen final la engleza despre istoria literaturii. – Am zambit….aceste lucruri vor fi foarte amuzante.

28 răspunsuri to “Cap12: Lumea surprinsa de la liceu”

  1. il iubesc..nu mai pot de ras..prima

  2. este superb…abia astept sa vad ce se intampla in capitolul urmator care sper sa vina repede (mi-a placut faza cu :Ce beeeeeep crezi ca faci sarutand-o pe Bella)!

  3. Alina Says:

    E sooper. O sa rad si in somn de acest capitol. Beep…beep…As muri sa aud injuraturi de la Edward. Continua DD, k o sa ajung in spital de ras.

  4. ador ficul astaaaaaaaaaaaaaaa
    ;x;x;x;

  5. melinda Says:

    prea tare..cand apare urmatorul capitol?

  6. de fiecare data rad mai mult…….. de abia ajtept sa vad cum ii va da beeep in fundul lui pe Emmett/Edward……… =)) ficul e criminal si fecare capitol devine tot mai bun……… : )) wai…. de abia ajtept continuarea =))

  7. Roxx Says:

    :)))…”“…Eu sunt gumaata ta, ursulet gumat, guma ta, guma…”
    vai:)))..am crezut ca mor la faza asta=))
    si eu astep sa vad cum emmet/edward isi va primi beepul in fund:))

  8. florina Says:

    super cap….ca si celelalte……succes la tradus……pwp:*:*:*

  9. marina Says:

    :)))) :))))) =))) … doamne :))) … nu am cuvinte :))) … e incredibil :))) …felicitari pt traducere
    :*:X

  10. Deea Says:

    :))) :))) :)))
    genial 😉
    felicitari si succes ptr traducere:x
    kisses :*:*:*:*

  11. super app cand e gata cap 13?

  12. cand am aflat de fic, credeam ca nu o sa fie nu stiu ce, si totusi, m-a surprins in cel mai placut mod. :X Pentru ca e superb. :X
    Superb si super-amuzant. Iar tu traduci foarte bine, astfel ca totul pare foarte natural. :X
    Pe cand urmatorul capitol? :>

  13. alina Says:

    super tare dede
    cap asta ma facut sa rad ingrozitor de moolt

  14. supeeeeerb
    bep
    cand vine kp 13?

  15. hei dobicei pui cate unu,doua cap pe zi acum dc nu ai m-ai pus?

    • Imi cer scuze ca nu v-am anuntat, dar am fost plecata pentru 2 zile, aveam nevoie sa ma „rup” de unele lucruri pentru putin timp, intr-un fel imi pare rau ca nu e mai mult timp, dar exista si o parte buna in „reintoarcerea” mea…azi voi posta niste capitole ;):D

      P.S.: Niciodata sa nu credeti ca nu voi mai traduce acest fanfic. Am spus si o mai spun: un „proiect” pe care il incep de una singura, cum ar fi acesta, nu il voi abandona niciodata!

      Imi cer scuze inca o data si sper ca ma intelegeti.
      Pupici :*:*:*

  16. Absolut superb
    ador ficul ast 😡
    abia ast urmatorul cap 😡

  17. daaaarr
    cand pui kp urmator?
    cedureaza atata?:D

    • Pai….am fost 2 zile plecata 🙂

      „Imi cer scuze ca nu v-am anuntat, dar am fost plecata pentru 2 zile, aveam nevoie sa ma “rup” de unele lucruri pentru putin timp, intr-un fel imi pare rau ca nu e mai mult timp, dar exista si o parte buna in “reintoarcerea” mea…azi voi posta niste capitole 😉 😀

      P.S.: Niciodata sa nu credeti ca nu voi mai traduce acest fanfic. Am spus si o mai spun: un “proiect” pe care il incep de una singura, cum ar fi acesta, nu il voi abandona niciodata!

      Imi cer scuze inca o data si sper ca ma intelegeti.
      Pupici :*:*:*”

      (Stiu, am dat copy/paste pentru a nu sta sa scriu de doua ori acelasi lucru :D)

Lasă un comentariu