Cap15: Hartuiti de o multime de oameni bagaciosi

Alice POV

Ma simteam atat de ciudat. A fii in corpul lui Emmett inseamna prea multe dezavantaje, la pranz trebuia sa merg prin cantina pe o parte pentru a nu lua totul dupa mine, acest lucru este clar un avantaj la un corp mic si dragut ca al meu, treci printr-o multime de oameni fara sa te observe.

In mod normal, vampirii sunt agili, dar se pare ca asta dispare cand nu esti in corpul tau, eu ma simt ca o gorila. Este incomod, am bratele mari si….nu stiu cum sa ma explic….sa spunem ca Emmett are noroc ca nu trebuie sa ma duc la baie pentru ca eu as continua sa o fac in stilul meu feminin.

Nu vreau sa ma gandesc ca acum, in acest corp, am mai multa forta bruta, care nu imi foloseste la nimic. Uffff, daca as fi fost in corpul lui Rosalie ar fi fost atat de distractiv…chiar si in al lui Jasper…desi prefer sa nu fie asa. El chiar are un mare noroc, se afla in corpul meu…cel mai bun corp. Intr-adevar are foarte mult noroc.

Soneria a indicat sfarsitul orei, toti ne aflam acum pe coridoare, mergeam spre cantina. Am iesit zambind, ca de obicei, incercand sa uit ca ma aflu in acest corp. Dupa cateva clipe Jasper se afla langa mine, i-am zambit si l-am imbratisat. Imi era dor de imbratisarea bratelor sale puternice.

-Alice! – A spus pe un ton amenintator. – Pentru binele tau si pentru binele corpului sotului tau indeparteaza-te de mine !

-Imi pare rau, Rosalie! M-am lasat purtata de val…

-Nu o mai face! Nu ti-ai dori ca eu sa ma las purtata de val, sa cred ca esti Emmett. – M-am strambat, chipul meu exprima greata. Nu, chiar nu imi doresc asta. – Asta credeam si eu.

Am inceput sa mergem spre cantina. Rosalie imi spunea despre indoiala pe care o simte in privinta profesorului care vrea sa vorbeasca cu ea. Edward si ea trebuie sa vorbeasca cu Jasper pentru a stii ce se va intampla. Asta era treaba mea !

-Saracul Edward…dupa pranz am o ora cu el, nu-i asa? – Am spus eu amintindu-mi ca adevaratul Emmett si adevarata Rosalie aveau o ora impreuna dupa pranza.

-Da…

Cred ca Rosalie mai vroia sa spuna ceva, dar nu a mai spus nimic cand a vazut o multime de oameni in jurul dulapurilor, mai bine spus o multime de baieti, baieti cu multi hormoni. Rosalie s-a incruntat si s-a apropiat de multime.

-Azi arati foarte bine. Niciodata nu te-am vazut cu o fusta atat de draguta.

-Ai fost foarte singura azi….

-Esti libera vineri?

-Am iubit. – Asta era vocea lui Rosalie, intr-adevar foarte speriata.

Eu impreuna cu Rosalie/Jasper i-am impins pe baieti facandu-ne loc, Rosalie era foarte suparata.

-Emmett! – A strigat Edward/Rosalie cand m-a vazut si m-a imbratisat. Intr-adevar era foarte disperat, altfel nu ar fi facut asta.

-Cine vrea sa fie prima persoana care sa primeasca o lovitura de multumire pentru ca mi-ati suparat sora? – A spus Rosalie/Jasper in timp ce toti baietii se imprastiau. – Distrugi toata reputatia mea! – A strigat Rosalie lui Edward. O fata din ultimul an a sarit in sus cand l-a vazut pe Jasper tipand.

-Cum ai reusit sa ii indepartezi pe toti acei barbati? Sunt mai rai decat lipitorile…

-Vezi Alice ? – A spus Rosalie/Jasper zambind. – Acum intelegi de ce nu imi permit acest lux? Sunt mult prea irezistibila.

-Ti-as fi multumit daca ai fi facut acest experiment atunci cand nu voi fi eu in corpul tau! – A spus Edward foarte suparat, Rosalie incerca sa nu tipe.

-Linisteste-te! – A spus Rosalie/Jasper cu un zambet rautacios pe buze.

Edward si-a relaxat fruntea si a zambit ca un idiot in tot cuvantul, apoi a deschis gura. Ok, sa o vad asa pe Rosalie este ciudat in totalitate, dar Rosalie/Jasper zambea de la sine. De fapt, eu deja simteam aceasta liniste, este aproape orbitoare, o somnolenta m-a cuprins.

-Ajunge….pen…pe…p…- Vocea lui Edward/Rosalie s-a pierdut incet, incet.

Urma sa ii cer lui Rosalie sa inceteze cand al sentiment m-a cuprins.

-CE S-A INTAMPLAT ???!!!!!!

Jasper venea in corpul meu, abatut, cu toate hainele patate cu ceva albastru…Era o bluza de firma, la fel si pantalonii, chiar si lenjeria intima! Iar totul e patat, totul! Puteam sa vad niste pete si niste resturi in parul meu. M-am uitat cu privirea mea de vampir, asemenea pete nu ma lasa sa imi iau ochii de la ele.

-CE AI FACUT CU HAINELE MELE????!!!!

Cand Jasper a ajuns langa mine si-a inclinat capul. Eu am inceput sa hiperventiez, da, acum vampirii putem sa hiperventilam! Nu imi vine sa cred! Hainele mele!!!

Jasper si-a ridicat privirea. Rosalie si-a pierdut concentrarea de pe Edward, acum se uita confuza la Jasper…. Rosalie/Jasper a emanat sentimentul pe care il avea in acest moment Jasper, era un amestec intre oboseala, gelozie si enervare, multa enervare.

Jessica POV

Da, este ora pranzului. Eu eram foarte fericita, Angela imi vorbea , dar nu o ascultam, niciodata nu spune ceva interesant sau vreo barfa suculenta. Dar in aceste momente nimic nu ma va distrage de la ceea ce se va intampla sau ceea ce voi face eu sa se intample.

Toata dimineata am petrecut-o punand la cale un plan, inca nu eram sigura cum sa il finalizez. In primul rand trebuie sa imi observ victimele, deja am inceput sa o fac involuntar, se vorbea in scoala despre comportamentul ciudat al Cullenilor. Lucrurile care au iesit cel mai mult in evidenta: Edward (dragostea mea) s-a prostit, a devenit un prost (ceea ce imi este greu sa cred), Bella era foarte rusinata (asta nu e o noutate), Rosalie a cochetat deschis si impertinent cu profesorul, Jasper a fost pedepsit pentru prima data de la existenta gandacilor, iar Alice a intrat in baia barbatilor.

Ei au revenit pe primul plan. Si de fapt, nebunul de Eric planuia un reportaj despre ciupercile comestibile care pot afecta creierul, iar Culleni vor fi proba. Ce se mai poate intampla ?

Bine, perfect. Primii care veneau erau Bella si Edward. Am stat un moment admirand zambetul lui Edward, azi zambea mai mult decat e normal, dar, de asemenea, nu o lua de mana pe inspida aia…Am luat o tava si m-am rezemat de perete pentru a ma uita la ei cu atentie.

Cand au trecut prin fata mea m-am uitat la ei foarte atent….ei bine, la Edward care imi zambea. Cum ii spui creierul tau sa reactioneze ?

-Jessica?

Perfect, este idiotul de Tyler care imi vorbeste.

-Buna, Tyler ! – Mi-am revenit si am inceput sa merg in rand cu ceilalti, multumesc incetinelii creierului meu, o fata din primul an s-a pus in spatele lui Edward, proasta, nici macar nu avea o tava pentru mancarea sa, dar zambea ca o idioata.

-De ce zambesti ca o idioata? – L-am lovit pe Tyler cu putere si m-am uitat la el ofensata. – Se intampla ceva?

-Nu.

Tyler a inceput sa vorbeasca, dar cum el nu este diferit de restul prietenilor mei, nu l-am ascultat. Ma uitam la fiecare miscare pe care o faceau Bella si Edward. Acestia au luat alimentele lor si au mers la masa lor obisnuita, s-au asezat cand au intrat ceilalti Culleni.

Mi s-a parut ca vad o pata, dar a aparut Rosalie cu o expresie de teama, aceasta s-a asezat imediat langa Bella fara sa observe ca a lasat restul de oameni din cantina fara aer. Binentele barbatii pentru ca o vedeau, iar femeile din cauza geloziei. Aceasta vorbea, Bella doar afirma si nega facand semn din capul sau rosu ca o rosie. Rosalie a dat la o parte firele de par de pe fruntea Bellei cu suavitate. Ok, asta este ciudat, dar era si mai ciudat cand Edward a inceput sa rada intr-un mod un pic dezechilibrat.

Mai tarziu au intrat cu pasi lenti Emmett si Alice care parca se certau, in timp ce Alice avea toate hainele patate….Este adevarat! A fost doar un dezastru, ma surprinde faptul ca nu este adevarat ca Alice Cullen are haine pentru urgenta cu ea. Se certau cu inversunare in timp ce Emmett vorbea pe un ton aproape rugator.

Jasper a intrat incruntat ca de obicei. Edward a incetat sa rada in clipa in care l-a vazut, expresie lui s-a schimbat in una de preocupare. Jasper s-a asezat langa Bellac u bratele incrucisate.

Alice si Emmett s-au asezat langa Edward, in acelasi timp s-a ridicat si a inconjurat masa pentru a se aseza langa Jasper, acesta s-a intors cu spatele la el, iar Edward parca a inceput sa se roage sau sa implore.

Ce se intampla azi cu membrii din familia Cullen? Nu stiu, dar voi afla !

Acum ca aveam tava plina m-am indreptat spre masa mea, dar de aceasta data m-am asezat in partea care este foarte aproape de masa Cullenilor. Ii pot auzi perfect de aici! Sa inceapta distractia!

M-am dat in spate, lucru care nu era necesar.

-Ce? – A strigat Alice. – Ora de gimnastica? Sunteti nebune daca credeti ca ma voi baga intr-un vestiar plin de …. – Aceasta a tacut cand si-a dat seama ca toate privirile din cantina erau indreptate spre ea, pana si fratii sai se uitau la ea de parca ar fi nebuna.

12 răspunsuri to “Cap15: Hartuiti de o multime de oameni bagaciosi”

  1. off jessica
    x(
    d’aia nu o suport
    bagareata enervanta

  2. marymarina92 Says:

    :)))))) … situatia e cam incurcata:))) …. alice nu inceteaza sa ma uimeasca:X:))) … de abia astept continuarea:X:X:X:X

  3. alina Says:

    abia astept continurea
    mi-a placut moolt acest capitol
    nu o suport pe jessica(prea bagareata)
    bv dede:X:*

  4. extraordina …ca de altfel toate cap :X
    abia ast urmatoarele cap:X
    P.S[chiar insuportabila Jessica x(]

  5. Deea Says:

    traduci excelent…parca e scris de tine nu tradus 🙂
    astept continuarea! 😉
    te pup!:*:*:*

  6. irinaa Says:

    :))) decine mai palpitant..:))) abia ast sa vad daca intra in evstiarul fetelor:)))) doamne abia ast..:))))

  7. Sa stii ca fic-ul e grozav. Si tu traduci grozav. :X

  8. Alice Cullen Says:

    doamne este super tare ficul asta…..e atat de bine gandit:*

Lasă un comentariu