Cap16: Un gentelman invatand sa fie o doamna

Amintiti-va sufletul cui in corpul cui este 🙂 : Edward/Rose, Rose/Jasper, Jasper/Alice, Alice/Emmett, Emmett/Edward…
___________________________________________________________________________

Edward POV

Nu mai vroiam sa ascult pe nimeni, doar imi doream sa o vad pe Bella, pe nimeni altcineva decat pe Bella. Intr-adevar aveam parte de o dimineata in infern. Viata in liceu niciodata nu a fost preferata mea, dar pana la urma acest lucru este enervant. Rosalie ma foloseste pentru a-i demonstra surorii mele incapatanate, Alice, teoriile sale ca este irezistibila.

Acum cateva minute am suferit o hartuire masiva din partea unei multime de baieti (de toate varstele, de la toate cursurile si de toate etniile) pentru ca nu ma aflam in compania “respectivului meu” Emmett. Pentru Dumnezeu, m-au intrebat daca am terminat-o cu el…ce traumatizant poate fi daca te gandesti sa ai ceva cu fratele tau.

Acel lucru era, intr-adevar, suparator. Nu pot sa merg cu pantofi cu toc si cu fusta, este enervat, sa simt aer in acea parte a corpului nu este prea placut. Este ciudat desi nu in totalitate ernervant, dar grijile pe care trebuie sa le ai cu ea, asta este problema. Trebuia sa ma asez cu grija pentru a nu arata ceva in plus.

Intr-adevar ma simt foarte incomod in corpul lui Rosalie, este ca si cum nu as putea sa ma misc liber din cauza fricii ca vei atinge ceva gresit. Eu sunt un gentelman nu o doamna.

Aproape toti mergeam pe coridor, cu exceptia Bellei si a lui Emmett (din cauza acestui lucru sunt pe punctul de a avea o cadere nervoasa). Alice incerca sa se controleze, in acelasi timp il hartuia pe Jasper cu intrebari.

-Jasper, ce s-a intamplat?

-De ce nu il intrebi pe chinezutul tau?

-Despre ce vorbesti ?

-Alice vorbeste mai incet…- A spus Rosalie/Jasper -…sau te oblig sa fii o muta.

-Jasper… – Alice parea intr-adevar nebuna – Sa mergem spre dulapul meu…Acolo am un set de haine de urgenta, nu poti sa ramai asa!

-Binenteles ca pot! – A raspuns Jasper.

Alice/Emmett s-a strambat.

-Esti suparat pe mine, nu-i asa? De aceea imi faci asta. – Eu si Rosalie ne-am intors pentru a ne uita la ei cu neincredere, Jasper o ignora. Cumva nu este evident?

-Daca nu vei supravietui chinezul tau te va consola. – A spus Jasper/Alice incet.

Alice s-a oprit dintr-o data si o expresie de neincredere a aparut pe chipul sau.

-Te referi la colegul meu de la chimie, acel tip che-pu sau chi-kitow?

-Da. De ce nu i-ai cerut lui sa vina cu tine la concert ? – Alice si-a incrucisat bratele.

Asta cu siguranta este o cearta. Eu si Rosalie mergeam in continuare. Nu aveam nimic de spus, mergeam unul langa altul, nu aveam nevoie sa citesc mintea lui Rosalie/Jasper pentru a sti ca se uita la mine fiind mandra de ea insasi, binenteles am facut-o sa se simta mandra de ea insasi azi, dupa-amiaza. M-a facut sa trec printr-o mare rusine pentru ca am cochetat cu un barbat. Cu femeile era un lucru, eu sunt un expert in adevaratul sens al cuvantului, dar profesorul? Ugh ! Iar acum trebuie sa ma intalnesc dupa ore cu el. Asta nu va ramane asa, chiar daca avem o intelegere, sunt suparat si ma voi razbuna pe Rosalie.

-De ce imi spui asta? – A intrebat Alice/Emmett aproape tipand. – Te rog sa te schimbi pentru binele reputatiei mele.

Eu am mers in continuare, dar Rosalie/Jasper s-a oprit pentru a-i linisti, se pare ca lupta va incepe intr-adevar in 3….2…..1

Am continuat sa merg, aproape fugind pentru a ajunge la cantina, imi doream foarte mult sa o vad pe Bella, daca mai este in viata, si sa vad daca fratele meu nu a facut ceva prostesc, dar cel mai mult imi era frica sa ii gasesc caramelizati in timp ce Emmett uzurpa locul meu….nu, am o imaginatie prea mare.

Cand am ajuns am suspinat linistit. Bella se uita in tava ei cu mancare, statea in fata lui Emmett si nu langa el, eu m-am asezat langa ea.

-Bella .

-Edward? – Am observat combinatia dintre indoiala si iluzie din vocea sa.

-Cum te simti? – Cand am dat la o parte firele de par care au cazut pe fruntea sa ea s-a inrosit.

-Saruuuut… – A murmurat Emmett inainte de a chicoti, m-am intors pentru a ma uita la el suparat, nu am uitat ce s-a intamplat azi dimineata.

Eram pe punctul de a-i spune toate adevarurile sale in clipa in care au intrat Alice/Emmett si Jasper/Alice.

-Jasper, te rog!

-Nu!

-Iubire!

-Nu imi spune asa!

-Dar….

-Dar nimic Alice, du-te si cere-i chinezului tau sa te ajute!

-Dar ce legatura are el cu asta ? Nu, Jazz….

Rosalie a intrat incrucisandu-si bratele. Emmett s-a bucurat cand a vazut restul oamenilor confruntandu-se cu probleme, dar cand a vazut-o pe sotia sa langa Bella expresia fetei sale a fost una serioasa si a inconjurat masa pentru a se aseza langa ea.

-Buna, bebe….-Rosalie nici nu a raspuns si nici nu s-a intors pentru a-l vedea. – Esti suparata?

Acest lucru este patetic, ce e mai rau este faptul ca se afla in corpul meu si ca il imbratiseaza pe Jasper, dar din cauza unui motiv ciudat nu ma interesa atat de mult asta cand o aveam pe Bella langa mine.

-Cum a fost dimineata ta?

-Ti-as spune ca foarte rau, dar va trebui sa le comparam. – Bella se uita fix la masa, de parca se temea ca o voi lovi.

Bella POV

Nu ma puteam obisnui sa o vad pe Rosalie vorbindu-mi cu atata afectiune. Era de parca am fi in lumi paralele. Foarte ciudat, mie imi este frica de ea si nu puteam sa-i sutin privirea, era impotriva naturaletei mele

Edward a bufnit in clipa in care am raspuns, atunci am avut dreptate, lui i-a mers cu siguranta mai rau ca mie.

Dintr-odata acel sentiment vechi si frumos de iubire pentru Edward m-a cuprins, stiam clar ca iubirea vietii mele se afla in corpul cumnatei mele perfide. Imi doream sa il imbratisez (de preferat in corpul lui sexy si barbatesc) si sa il consolez. Pentru a-i dovedi ca nu s-a pierdut totul l-am luat cu suavitate de mana si i-am zambit. Stiu ca asta a functionat pentru ca chipul sau s-a luminat cu un zambet pe care nu l-am vazut niciodata la Rosalie. Acest lucru m-a speriat si aproape ca mi-a parut rau ca am facut asta.

-Edward, Rosalie spune sa incetezi cu dovezile de iubire. – A zis Emmett batjocoritor in soapta.

-De ce te plangi? Cumva nu ai vazut cum aratati voi doi? Eu ar trebui sa ii spun asta lui Emmett!- A spus Edward suparat pentru ca au stricat momentul nostru romantic din lumea noastra paralela demna de dosarele X.

-Al nostru este diferit. – A zambit Emmett intr-un mod atat de frumos…

Acea piele stralucind, la fel si dintii sai perfecti, iar ochii sai aurii in care ma pot pierde…dar este Emmett! Emmett NU Edward!

Dintr-o data am simtit o alta privire aurie fixata pe mine. M-am intors si l-am vazut pe Jasper/Alice care se uita la mine, in privirea sa am observat un amestec de sentimente.

-Bella… dupa aceea am o ora cu tine, nu-i asa? – A spus ignorand faptul ca Alice/Emmett inca se stramba.

-Da…

-Ce ora avem impreuna?

Cea mai inspaimantatoarea, cea mai rea dintre toate, cea care ma face sa sufar intr-un mod greu de imaginat.

-Gimnastica.

-Ce?! – A strigat Jasper/Alice ridicandu-se din locul sau si ridicand vocea, aproape tipa. – Ora de gimnastica? Sunteti nebune daca credeti ca ma voi baga intr-un vestiar plin de …. – Jasper s-a oprit cand a observat ca toti ochii din cantina erau indreptati spre el, ca il priveau ca pe cineva care a innebunit, pana si fratii sai se uitau in acelasi mod ca si ceilalti la el.

-Jasper – A spus Alice/Emmett tragandu-l pentru a se aseza.

Jasper/Alice s-a asezat si a respirat prodund. Emmett/Edward incerca sa nu rada, iar Rosalie/Jasper era prea suparata pentru a incerca sa linisteasca pe cineva.

-Am putea face un bilet in care sa spunem ca nu poti sa faci sport. – A spus Alice/Emmett pentru prima data preocupata pentru sotul sau.

-Da. – A zis Emmett/Edward. – Un bilet in care sa spui ca nu poti sa faci sport din cauza SPM-ului.

Asta a fost picatura care a umplut paharul. Se spune ca atunci cand cineva linistit ajunge la limita sa te poate surprinde si asa a fost. Jasper/Alice s-a ridicat, a inconjurat masa si s-a apropriat furios, dar nimeni, absolut nimeni, cu exceptia lui, nu a vazut ce a facut imediat. A intins mana sa incordata si l-a lovit din plin in fata pe Emmett/Edward, cu atata putere incat Emmett a cazut de pe scaun.

-Ma tem ca nu esti atat de puternic pentru a indrazni sa lovesti o femeie! – A spus Jasper incet, pe un ton amenintator.

Si fara sa mai adauge ceva a plecat. Toate persoanele din cantina se uitau la noi. Cand m-am intors i-am vazut pe Jessica, Mike, Ángela, Erick, Jessica uitandu-se la noi cu atentie, erau surprinsi.

-….Asteapta! – A iesit Alice/Emmett in spatele lui Jasper/Alice.

Jessica POV

Eram atat de emotionata incat mi-a disparut pofta de mancare. Alice l-a lovit pe Edward, fratii care se intelegeau cel mai bine…..Cu siguranta este putin dezamagitor sa vezi ca o fata poate sa-l loveasca pe Edward atat de puternic pentru a-l da jos, dar…..Edward s-a ridicat zambind si a incercat sa arate ca de obicei desi, cu siguranta, era putin rusinat

Acea lovitura ar fi lasat cu siguranta o urma, dar din cauza unui motiv ciudat el nu era nici macar putin rosu. Ce piele!

Toti fratii s-au alarmat, acestia s-au ridicat si au iesit din catina. Un moment! Cumva Rosalie a luat-o de mana pe Bella? De cand sunt porcii verzi si de cand stiu sa inoate?

Emmett POV

Nu imi venea sa cred, Jasper m-a lovit, binenteles ca nu ii voi inapoia lovitura pentru ca este in corpul surorii mele, dar m-a lovit! Ei bine, nu e chipul meu ci a lui Edward.

-Sa mergem….am atras prea mult atentia. – A spus Edward/Rosalie ridicandu-se si luand-o de mana pe Bella, cei doi au fost urmati spre iesire de mine si de sotia mea, care este nervoasa.

Edward/Rosalie s-a uitat la mine foarte serios.

-Acum trebuie sa facem ceva pentru a se vedea ca ai fost lovit, ar fi prea ciudat ca asta sa nu lase vreo urma…

– Trebuie sa il machiem. – A spus Rosalie cu un zambet rautacios pe chipul sau.

-Ce ?!

17 răspunsuri to “Cap16: Un gentelman invatand sa fie o doamna”

  1. bianka Says:

    super..prima….imi place la nebunie..abia astept nextu..

  2. Dely Says:

    sooper,este minunat fanficul

  3. imi place foarte mult >:D<
    bafta la tradus :*:*

  4. tare e chiar super.DD tu traduci grozav iar Nalu a scris super deci astept cu nerabdare cap urmator sper ca vine in curand nu mai am rabdare 😦

  5. marymarina92 Says:

    doamne emmett e incredibil:))):X ….ador fanficul:X:X:X:X …. felicitari pt traducere:*:*

  6. „Aproape toti mergeam pe coridor, cu exceptia Bellei si a lui Emmett (din cauza acestui lucru sunt pe punctul de a avea o cadere nervoasa). ”

    „acel tip che-pu sau chi-kitow?”

    „Acest lucru este patetic, ce e mai rau este faptul ca se afla in corpul meu si ca il imbratiseaza pe Jasper”

    „Edward suparat pentru ca au stricat momentul nostru romantic din lumea noastra paralela demna de dosarele X.”

    „Cea mai inspaimantatoarea, cea mai rea dintre toate, cea care ma face sa sufar intr-un mod greu de imaginat.-Gimnastica”

    „A intins mana sa incordata si l-a lovit din plin in fata pe Emmett/Edward, cu atata putere incat Emmett a cazut de pe scaun.[ greu de gandit cum alice ii da una lui edward =)) ]”

    „Cumva Rosalie a luat-o de mana pe Bella? De cand sunt porcii verzi si de cand stiu sa inoate?”

    mOR. la propriu si la figurat =))). Fantastic. Bravo DeDe ! :X

  7. Deea Says:

    :))…vreau cap urmator! :)…bravo Dede! 😉 :*:*:*:*

  8. irinaa Says:

    :))) superrr tare rosalie a luat-o pe bella de mana=))) ce tareeee

  9. bellawerewolf Says:

    Nu mi l-am imaginat niciodata pe Jazz gelos:)) si pe Alice sa ii dea una lu Emmett teoretic si practic Jasper lui Edward…e preaa tare…si sa mi-a imaginez pe Rose cu fata indragostita tinand-o pe Bella de mana…asta e tare rau

  10. denisika12 Says:

    Este prea tare!!!Nu mai pot de ras=))

Lasă un comentariu